Du er her:
Digitalte røntgen - Ringsted Tandklinik

Digitalt røntgen


På klinikken er vi fuldt digitaliseret

Alle vores røntgen kan ses direkte på skærmen efter optagelsen. 2D røntgen optagelser tager vi på individuel indikation og udføres direkte i tandlægestolen. Undersøgelsesrøntgen er et godt diagnostisk redskab som supplerer vores kliniske undersøgelse. Huller (caries) som opstår i mellemrummene kan ikke altid ses med det blotte øje. Lige som det kan være svært at se caries under fyldninger/kroner. 


2D røntgen

Vi tager også 2D røntgen hvis vi skal undersøge for rodspidsbetændelse eller hvor fremskreden parodontitis (paradentose) er. Panorama optagelser foregår i vores røntgenrum. Det er en maskine man enten står eller sidder ved. Der er derfor ingen røntgen fim i munden. Vi bruger ofte denne type optagelse når vi skal se hvordan visdomstænder ligger eller hvis vi har behov for røntgen af mange tænder. Det kan dog være nødvendigt at supplere med almindelige røntgen. 


Panorama optagelser

Foregår i vores røntgenrum. Det er en maskine man enten står eller sidder ved. Der er derfor ingen røntgen fim i munden. Vi bruger ofte denne type optagelse når vi skal se hvordan visdomstænder ligger eller hvis vi har behov for røntgen af mange tænder. Det kan dog være nødvendigt at supplere med almindelige røntgen.

Vores service – tillid og tryghed i hjertet af Ringsted

Ringsted Tandklinik tilbyder alle former for almindelig tandbehandling. Vores vision er, at alle skal beholde deres egne tænder i munden hele livet. Vi går stærkt ind for forebyggelse frem for behandling.
3D røntgen scanning
BESTIL TID

Du kan både ringe, sende SMS eller mail til os for at bestille tid.


Telefon- og åbningstider


Tlf. 5761 0127

SMS 9215 1927

Mandag 7.30-16.00

Tirsdag 7.30-16.00

Onsdag 7.30-16.00

Torsdag 7.30-16.00

Fredag 7.30-15.00


Send e-mail, klik her

Følg os på facebook
logo-RTI-hvid-tand
© 2023 Ringsted tandklinik & ImplantatCenter | Sct. Knudsgade 1, 1. th 4100 Ringsted | 5761 0127 | kontor@ringsted-tandklinik.dk